Pienyrityksen kirjanpito Tilitoimisto Capitalilta

Pienyrityksen kirjanpito hoituu vaivattomasti ja nopeasti yhdessä Tilitoimisto Capitalin ja Netvisorin taloushallinto-ohjelmiston kanssa. Netvisorin fiksut ominaisuudet automatisoivat taloushallinnon prosessit ja tarjoaa parhaan laskutusohjelman pienyrittäjälle säästäen näin arvokasta aikaasi. Asiantuntijamme auttavat yritystäsi kasvamaan.

Ota yhteyttä

Reaaliaikainen ja sähköinen taloushallinto pienyrityksille

Pienyrityksen kasvun tärkein tekijä on kassavirta. Netvisorin avulla näet kassavirran yhdellä silmäyksellä ja saat samassa paketissa parhaan laskutusohjelman pienyrittäjälle. Moderni kirjanpito-ohjelmisto tarjoaa käyttöösi graafisen ennusteen, joka kerää tiedot saatavista, maksuista sekä kassasta. Tiedät aina reaaliajassa yrityksesi maksutilanteen ja lähitulevaisuuden kassavirran.

100 % sähköinen laskutusohjelma säästää yrityksesi resursseja ja aikaa

Hoida yrityksesi laskutus sekä laskujen vastaanotto täysin sähköisesti. Laskujen arkistoiminen helpottuu ja voit automatisoida toistuvien laskujen lähettämisen sekä säännöllisesti saapuvat maksut.

Kuitit talteen puhelimella matkan varrella

Voit hyödyntää myös valinnaisen Netvisorin kuittiskannerin ja lähettää kuitit suoraa taloushallinto-ohjelmistoon. Ei enää hävinneitä paperisia tositteita! Kuitit ovat tallessa ja voit liittää ne suoraa ostolle tai matkalaskulle ilman kiinteää kuukausimaksua. Maksat ainoastaan lähettämistäsi kuiteista 0,50 € / kpl.

Valmiit yhteydet pankkeihin ja verottajien palveluihin

Sinun ei tarvitse lähettää tiliotteitasi tai siirtää tietoa manuaalisesti järjestelmien välillä. Netvisorissa on valmiit yhteydet suomalaisiin pankkeihin, verottajan palveluihin ja useisiin pienyrittäjälle sopiviin järjestelmiin, kuten kassajärjestelmiin ja verkkokauppoihin.

Pyydä tarjous kirjanpidosta

Netvisor Basic-paketin hinta alkaen 18 € / kk

Pienyrityksille sopiva Netvisorin Basic-paketti alkaen vain 18 € / kk. Saat käyttöösi sähköisen kirjanpidon ja tilaa rajattomalle määrälle tositteita. Myynti- ja ostolaskut veloitetaan kappalehintaan 1,89 € / lasku + tapahtumamaksu kanavasta riippuen.

Yrityksesi kasvun myötä, voit vaihtaa milloin tahansa pakettiin, jossa myynti- ja ostolaskut kuuluvat kiinteään kuukausiveloitukseen.

Ohjelmiston lisäksi tarjoamme myös kirjanpitäjän pienyrittäjälle, jolle voit ulkoistaa halutut taloushallinnon toimenpiteet. Me vastaamme tarpeisiisi joustavasti! Ota yhteyttä ja kysy lisää palvelukokonaisuudesta.

Ota yhteyttä

Automatisoitu pienyrityksen kirjanpito

Netvisorin kirjanpito-ohjelmisto on suunniteltu kaiken kokoisille yrityksille, myös pienyrittäjille. Voit lähettää ja maksaa laskuja järjestelmän avulla ja kirjanpito syntyy automaattisesti. Kaikki aineisto on heti kirjanpitäjämme tarkastettavissa. Ei sähköposteja, tulostamista tai ylimääräisiä Exceleitä.

Kirjanpidon myynnit ja ostot samassa paikassa

Älykkään taloushallinto-ohjelmiston avulla näet ja varmistat, että asiakkaat maksavat laskunsa. Säästyt turhalta vaivalta ja hyödynnät automaattisen tarkastuksen ja maksatuksen.

Asiakasrekisteri, tuotteet ja toimittajat

Netvisorissa asiakkaat, tuotteet, palvelut ja toimittajat löytyvät yhdestä paikasta. Tämä säästää yrityksesi aikaa ja resursseja. Saat paremman kuvan yrityksesi taloudesta, kun löydät nopeasti tarvitsemasi tiedot ja parhaat tulonlähteesi.

Oletko uusi yrittäjä?

Vuonna 2023 perustetut yrityksen saavat Netvisor-ohjelmiston käyttöönsä veloituksetta ensimmäisen vuoden ajaksi! Ota yhteyttä ja kysy lisää. Tutustu myös osakeyhtiön perustamispalveluihimme sekä parhaisiin vinkkeihimme yrityksen perustamiseksi.

Olemme täysin digitaalinen tilitoimisto

Tilitoimistomme palvelee ympäri Suomen Helsingissä, Vantaalla, Epoossa, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Vaasassa tai vaikka Rovaniemellä! Erikoistumme erilaisten palvelualojen yrityksiin ja erityisesti asiantuntijapalveluyrityksiin, kuten IT-yritykset ja arkkitehtitoimistot.

Autamme mielellämme yrityksiä moderniin taloushallintoon liittyvissä asioissa ja räätälöimme palvelumme sopimaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Sähköisen tilitoimiston kanssa asiointi hoituu mutkatta etänä tai tarvittaessa toimistollamme Espoossa.

Tutustu hinnastoon

Asiakastyytyväisyys ja joustavat pienyrittäjän kirjanpitopalvelut ovat tie yhteiseen menestykseen

Osaavaa ja ammattitaitoista palvelua, joka luo lisäarvoa asiakkailleen varmasti onnistuneen palvelukokemuksen kautta. Suosittelen kaikille.

Peter Nordström

Vahva suositus! Joustava ja asiantunteva palvelu. Vastaukset kysymyksiin tulee nopeasti ja tunnet olevasi osaavissa käsissä. 100% luotto näihin kavereihin!

Värinä Oy

Luotettava tilitoimisto yrityksellesi! Asiat hoituvat ajallaan ja kaikki sujuu ongelmitta.

Henkilökunta on asiantunteva sekä ottaa huomioon asiakkaan jokaiset tarpeet. Kiitos teille!

Charlotta Rautio

Miten hoituu pienyritysten tilinpäätös?

Pienyrityksellä tarkoitetaan kirjanpitovelvollista, jonka kohdalla päättyneellä ja sitä edeltäneellä tilikaudella enintään yksi seuraavista ehdoista on täyttynyt: taseen loppusumma on yli 6 miljoonaa euroa, liikevaihto 12 miljoonaa euroa tai palveluksessa on keskimäärin 50 henkilöä. 

Pienyrityksen tilinpäätös muodostuu tuloslaskelmasta, taseesta ja erilaisista liitetiedoista. Tuloslaskelman ja taseen luvuista tulee esittää edellistä tilikautta koskeva vertailutieto.

Lue lisää blogistamme: Tilinpäätöksen aika? Tietoa ja vinkkejä miten toimia. Tutustu myös lakisääteisen tilintarkastuksen ehtoihin. Tarjoamme apua myös pienyrittäjän tilinpäätöksen tekemiseen!

Ota yhteyttä!

Onko yrityksesi kirjanpito vielä selvittämättä tai oletko tyytymätön nykyiseen tilitoimistoosi? Koetko, että yrityksesi kirjanpito monimutkaista ja kallista? Älä huoli. Olemme täällä auttamassa sinua. Kirjanpito on lakisääteinen tehtävä, joka pitää hoitaa tarkasti ja ajallaan.

  Asiakaspalvelu

  toimisto@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866

  Myynti ja kysymykset

  myynti@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866