Ammatinharjoittajat – Kirjanpito ja taloushallintopalvelut lääkäreille

Ammatinharjoittajina toimivat lääkärit tarvitsevat usein toimialan erityispiirteet huomioivaa kirjanpitoa. Tilitoimisto Capital tarjoaa lääkäreille ja lääkäriyhtiöille asiantuntevia ja luotettavia taloushallinnon palveluja kirjanpidosta tilipäätökseen ja verotukseen.

Ota yhteyttä

Lääkäriyrittäjille suunnatut tilitoimistopalvelut

Tilitoimistomme on terveydenhuollon ammatinharjoittajien toimialaan perehtynyt asiantuntija. Kirjanpitäjämme toimivat lääkäriyrityksesi korvaamattomana kumppanina niin sähköisesti kuin paikan päällä Espoon toimistossamme.

Sähköinen kirjanpito säästää ennen kaikkea aikaasi ja resurssejasi keskittyä siihen tärkeimpään, eli potilaisiin ja toiminnan pyörittämiseen varmistaen ajantasaisen ja reaaliaikaisen kirjanpidon.

Tilitoimistomme asiantuntijat ovat perehtyneet erityisesti terveydenhuoltoalan kirjanpito- ja verolainsäädäntöön pysyen ajan tasalla verottajan ohjeistuksista. Asiantuntijapalveluihimme kuuluu myös verosuunnittelupalvelu, joka varmistaa optimaalisimman verojen maksamisen.

Ota yhteyttä

Arvojemme mukaisesti 100 % asiakastyytyväisyys on tie tulokselliseen menestykseen

Vahva suositus! Joustava ja asiantunteva palvelu. Vastaukset kysymyksiin tulee nopeasti ja tunnet olevasi osaavissa käsissä. 100% luotto näihin kavereihin!

Värinä Oy

Tilitoimisto Capital on tarjonnut meille asiantuntevan kirjanpidon lisäksi myös arvokasta apua talouden suunnittelussa. Kommunikaatio toimii erinomaisesti, mikä tekee yhteistyöstä sujuvaa. Vahva suositus!

Kobra Entertainment Oy

Lääkärit ammatinharjoittajana: toiminimi vai osakeyhtiö?

Myös lääkäreillä toiminnan laajuus ja tavoitteesi vaikuttavat toiminimen ja osakeyhtiön valinnassa. Toiminimi, eli yksityinen elinkeinonharjoittaja, sopii erityisesti yhden henkilön pienimuotoiseen toimintaan. Yhtiömuodon valinta vaikuttaa erityisesti verotukseen, jolloin osakeyhtiötä kannattaakin harkita jo silloin, jos toimit kokoaikaisena yrittäjänä.

Jos olet vasta aloittamassa lääkäriyrittäjänä, autamme sinut alkuun yrityksen perustamisessa. Neuvomme tarvittavien lupa- ja ilmoitusasioiden kanssa sekä tarjoamme yksinkertaisen perustamispaketin toiminimen tai osakeyhtiön perustamiseksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous haluamistasi palveluista!

Ota yhteyttä
Automatisoi laskutuksesi ja kirjanpitosi Netvisorilla

Me uskomme, että yrittäjänä ansaitset parhaat mahdolliset työkalut ja osaajat avuksesi yritystoiminnan pyörittämiseen ja kasvattamiseen. Netvisorin avulla huolehdit talouden rutiineista vaivatta. Laskutat helposti ja nopeasti, hoidat ostolaskut hetkessä ja voit luottaa, että yrityksesi kirjanpito ja talousluvut ovat aina ajan tasalla.

Luotettavaa kirjanpitoa vuosien kokemuksella

Me Tilitoimisto Capitalilla tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja ammattimaista palvelua. Asiakas on aina keskiössä, joka heijastuu myös arvoistamme: tarkoituksenamme on luoda asiakkaillemme menestystä laadukkaan palvelun ja avoimen vuoropuhelun kautta.

Olipa kyse pienen tai suuren osakeyhtiön kirjanpidosta, aloittelevasta toiminimiyrittäjästä tai suuremmasta konsernista, hoidamme tilitoimistokumppaninasi kirjanpidon alusta loppuun tai tietyiltä osa-alueilta, joissa koet tarvitsevasi eniten apua.Uskomme yhdessä onnistumiseen, joka tarkoittaa yrityksellenne ennen kaikkea strategista kirjanpidon kumppanuutta.

Lue lisää arvoistamme

Laajat kirjanpidon palvelut

Asiantuntijamme laskevat yrityksesi henkilökunnan palkat ja tekevät tarvittavat ilmoitukset tulorekisteriin palkanmaksun yhteydessä. Voit olla varma, että palkat maksetaan aina oikein ja ajallaan, jolloin voit keskittyä henkilöstön hyvinvoinnin ja työtehtävien kehittämiseen. Tutustu tarkemmin palkanlaskennan palveluihin.

Reskontraan luetteloidaan yrityksen tärkeimmät tapahtumat, kuten myynnit ja ostot. Pidämme myynti- ja ostoreskontrasi ajan tasalla ja viemme ne kirjanpidon tileille. Tutustu tarkemmin taloushallinnon palveluihin.

Tilinpäätös on tarkka raportti tilikauden aikana syntyneestä tuloksesta sekä yrityksesi varallisuudesta ja veloista tilinpäätöspäivänä. Hoidamme yritykse…itle=”Kuittien hallinta”]

Yhtäkään kuittia tai laskua ei tarvitse käsitellä manuaalisesti. Automatisoimme kirjanpitosi mahdollisimman pitkälle säästäen yrityksesi kuluja ja käsittelemme ketterästi kuittisi mobiilisovellusten avulla.

Liiketoimintaan liittyy usein lakisääteisiä ilmoitusvelvollisuuksia. Kartoitamme kanssasi tarvittavat ilmoitukset ja hoidamme ne eteenpäin ajallaan vaadittaville viranomaisille.

Yhtäkään kuittia tai laskua ei tarvitse käsitellä manuaalisesti. Automatisoimme kirjanpitosi mahdollisimman pitkälle säästäen yrityksesi kuluja ja käsittelemme ketterästi kuittisi mobiilisovellusten avulla.

Netvisorin laskutusohjelman ominaisuudet sopivat niin isoille kuin pienille yrityksille. Hinnat sisältävät laskutuksen automaatio-ominaisuudet, kirjanpidon automaation ja verkkolaskutuksen. Tutustu tarkemmin laskutusohjelmaan.

Liiketoimintasi kasvaessa pystymme tarjoamaan yrityksellesi myös kattavaa verosuunnittelua sekä tarvittaessa edistyneempiä taloushallinnon Business Control tai CFO-palveluja. Tutustu tarkemmin asiantuntijapalveluihimme.

Ota yhteyttä!

Onko yrityksesi kirjanpito vielä selvittämättä tai oletko tyytymätön nykyiseen tilitoimistoosi? Koetko, että yrityksesi kirjanpito monimutkaista ja kallista? Älä huoli. Olemme täällä auttamassa sinua. Kirjanpito on lakisääteinen tehtävä, joka pitää hoitaa tarkasti ja ajallaan.

  Asiakaspalvelu

  toimisto@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866

  Myynti ja kysymykset

  myynti@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866