Tilitoimisto Capitalin yritys­arvot

Toimimme yrityksesi kasvun strategisena ja luotettavana kumppanina

Ota yhteyttä

Tilitoimisto Capital yrityksenä

Tilitoimisto Capitalissa teemme työtä yhteisten arvojemme mukaisesti. Olemme koonneet yhdessä neljä työtämme ohjaavaa perusarvoa:

1. Asiakkaan ilahduttaminen ja menestys

Asiakkaan ilahduttaminen tarkoittaa sitä, että kuuntelemme asiakasta ja asiakkaan toiveita. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tähtäämme virheettömyyteen, yhteistyön ystävällisyyteen. Yhteistyömallimme avulla molemmille osapuolille jää mieluisa olo yhteistyön toimivuudesta ja ratkaisut tulee saavutettua. Molemminpuolinen vuoropuhelu rakentaa pohjaa laadukkaalle pitkäaikaissuhteelle.

2. Jos on tahtoa, on tuloksia

Capitalin henkilökunnalle mikään taloushallinnon haaste ei ole este. Uskomme, että jos on tahtoa on tuloksia, ja kykenemme löytämään varmasti sopivan ratkaisun asiakkaillemme. Haasteista selviytyminen ja uuden oppiminen yksi suurimmista motivaatiotekijöistä, sillä vain muutos on pysyvää. Jatkuva kehittyminen takaa ammattitaitoisen palvelutarjonnan.

3. Toisten arvostus

Tilitoimistona arvostamme niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämme. Hyvin yhteishengen avulla pystymme rekrytoimaan alan parhaat ammattilaiset, jotka palvelevat nimettyjä asiakkuuksia joustavasti ja idearikkaasti. Asiakkaidemme menestys takaa myös meidän menestyksemme!

4. Yhdessä onnistuminen

Uskomme yhdessä onnistumiseen. Capitalissa tämä tarkoittaa vuoropuhelua asiakkaan kanssa ja asiakkaan tukemista strategisena kumppanina. Strategian jakaminen auttaa meitä kehittymään asiakkaan kanssa ja poistumaan mukavuusalueelta. Yhdessä onnistuminen tarkoittaa jaettua maalia asiakkaiden ja tiimin kanssa.

Perustajan esittely

Olen toiminut aikaisemmin Talousasiantuntijana, Business Controllerina ja talousjohtajana. Kokemusta on kertynyt eri toimialojen pk-yrityksistä sekä kansainvälisessä suuressa teollisuusyrityksessä.

Aiemmin urallani olen vastannut taloushallinnon sisäisen ja ulkoisen laskennan työstä ja kehittämisestä yhdessä ammattilaistiimin kanssa. Uskon yhteistyöhön sekä avoimeen ilmapiiriin, joka takaa yritysten menestyksen.

Koen jatkuvan muutoksen yritysmaailmassa positiivisena asiana ja pidän tärkeänä taloushallinnon syväymmärtämistä konsultin roolissa. Työntekijöidemme hyvinvointi ja yrityksen kulttuurin kehittäminen takaa Tilitoimisto Capitalin menestyksen nyt ja tulevaisuudessa. 

Joakim Behl
Osakas Tilitoimisto Capital Oy

Puh. 045 1544 866
etunimi.sukunimi@tilitoimistocapital.fi

Osaavaa ja ammattitaitoista palvelua, joka luo lisäarvoa asiakkailleen varmasti onnistuneen palvelukokemuksen kautta. Suosittelen kaikille.

Peter Nordström

Luotettava tilitoimisto yrityksellesi! Asiat hoituvat ajallaan ja kaikki sujuu ongelmitta.

Henkilökunta on asiantunteva sekä ottaa huomioon asiakkaan jokaiset tarpeet. Kiitos teille!

Charlotta Rautio

Sain Capitalin Kimiltä puhelun, jossa hän kertoi heidän hyvin erilaisesta tilitoimistostaan. Olin jo pitkään miettinyt kirjanpitäjän vaihtamista, sillä koin tarvitsevani myös talouden ohjausta, en pelkkää kirjanpitoa. Kimi vakuutti, että heillä toimitaan eri tavalla ja sovimme tapaamisen. Nyt on kulunut jo muutama kuukausi kun aloitimme yhteistyön ja meno on todella erilaista. Olemme piirtäneet suunnitelmia pitkällä tähtäyksellä, suunnitelleet erilaisia tapoja kasvattaa liikevaihtoa ja kirjanpitokin hoituu ammattimaisesti. Voin todella suositella lämpimästi Capitalia kenelle tahansa mutta erityisesti silloin kun kaipaat kumppania myös talousasioiden sparraamiseen, eikä tarkoituksena ole kuitenkaan palkata taloudenhoitajaa yrityksellesi erikseen.

Marjut Siren / Vivima Oy

Toimistomme sijaitsee Espoossa, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea

Tilitoimisto Capital
Panorama Tower
Hevosenkenkä 3
02600 Espoo

Ota yhteyttä!

Onko yrityksesi kirjanpito vielä selvittämättä tai oletko tyytymätön nykyiseen tilitoimistoosi? Koetko, että yrityksesi kirjanpito monimutkaista ja kallista? Älä huoli. Olemme täällä auttamassa sinua. Kirjanpito on lakisääteinen tehtävä, joka pitää hoitaa tarkasti ja ajallaan.

  Asiakaspalvelu

  toimisto@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866

  Myynti ja kysymykset

  myynti@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866