Työpaikat

Liity Tilitoimisto Capitalin joukkoon! Meillä saat loistaa asiantuntijaroolissa ja rakennat uraa taloushallinnon edelläkävijänä! Tutustu työpaikkoihin ja rekrytointiohjelmaan sekä ota yhteyttä.

Ota yhteyttä

Minkälaista meillä on?

Arvostamme työntekijöidemme erilaisia elämäntilanteita. Pyrimme järjestämään työt niin, että ne ovat sujuvasti sovitettavissa muuhun elämään. Työajat ovat järkevät sekä liukumat tukevat joustavuutta. Loma-aikoina hoidamme myös työkaverin töitä, jottei kenenkään lomaltapaluu ole katastrofi.

Yrityksessämme on rento meininki ja vahva yhteishenki. Haluamme, että jokainen työntekijä, joka liittyy yritykseemme, pääsisi henkilökohtaisiin uratavoitteisiinsa ja pysyisi meillä eläkeikään asti. Kehitämme toimintatapoja yhdessä ja niihin pääsee vaikuttamaan jokainen. Uskomme erityisesti yhdessä johtamiseen!

Avoimet työpaikat

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä

Etsimme nyt motivoitunutta ja tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää Tilitoimisto Capitalin joukkoon! Työssäsi pääset vaikuttamaan suoraan asiakkaidemme menestykseen ja työskentelemään asiantuntevien kollegojen kanssa. Sinun on mahdollista työskennellä paikan päällä toimistollamme ja osittain myös etänä.

Avoin hakemus

Oletko KTM, tradenomi tai opiskeletko alan tutkintoa? Haluatko pois isosta ja jäykästä korporaatiosta? Tai onko sinulla jo pidempi työkokemus taloushallintoalalta? Haemme jatkuvasti uusia taloushallinnon osaajia. Jätä avoin hakemus niin olemme yhteydessä.

Jätä avoin hakemus

Avoimet työpaikat

Oletko KTM, tradenomi tai opiskeletko alan tutkintoa? Haluat pois isosta tilitoimistosta? Sinulla on pitkä työkokemus taloushallintoalalta? Haemme jatkuvasti uusia taloushallinnon osaajia.

Jätä avoin hakemus
 • Etätyö

Voit tehdä työtä juuri siellä, missä haluat. Meitä kiinnostaa viihtyvyytesi sekä hyvinvointisi.

 • Tapahtumat

Työn ei tarvitse olla pakkopullaa. Meillä on monta jo perinteeksi muodostunutta yhteistä juhlaa ja tapahtumaa!

 • Asiantuntevat kollegat

Teemme paljon töitä tiimeissä, autamme toisiamme ja jaamme asiantuntemusta kollegoille päivittäin. Työsi on silti itsenäistä ja saat toimia oma-aloitteisena asiantuntijana.

 • Toimisto

Toimistomme on moderni ja viihtyisä, sekä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa.

 • Joustavuus

Meillä on mahdollista sovittaa työaika vastaamaan muuta elämäntilannetta.

 • Nykyaikaiset työvälineet

Käytössämme olevat työvälineet ja järjestelmät ovat nykyaikaisia, jolloin työskentelykin on mukavaa.

Ota yhteyttä!

Onko yrityksesi kirjanpito vielä selvittämättä tai oletko tyytymätön nykyiseen tilitoimistoosi? Koetko, että yrityksesi kirjanpito monimutkaista ja kallista? Älä huoli. Olemme täällä auttamassa sinua. Kirjanpito on lakisääteinen tehtävä, joka pitää hoitaa tarkasti ja ajallaan.

  Asiakaspalvelu

  toimisto@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866

  Myynti ja kysymykset

  myynti@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866