Verkkokaupan kirjanpito

Tilitoimistomme hoitaa asiantuntevasti ja luotettavasti verkkokauppasi kirjanpidon, tilinpäätöksen sekä neuvoo verotukseen liittyvissä asioissa. Tarjoamme verkkokaupoille taloushallinnon palveluja Espoossa sekä sähköisesti ympäri Suomen.

Ota yhteyttä

Verkkokaupan kirjanpito ja tilipäätös ajantasaisesti

Verkkokaupan kirjanpito saattaa olla aikaa vievää myyntitapahtumien suuren määrän takia. Lisäksi verkkokaupan pyörittämisessä aikaa kuluu helposti asiakaspalveluun, tilausten käsittelyyn ja markkinointiin. Valitsemalla osaavan tilitoimiston, säästät selvää aikaa ja rahaa ja vältyt mahdollisilta virheiltä, joista saattaa aiheutua verottajan puolelta sanktioita.

Ammattilaisemme ovat erikoistuneet verkkokauppojen kirjanpitoon ja pitävät huolen, että kaikki tarvittavat maksut ja ilmoitukset hoidetaan ajallaan. Sähköinen kirjanpito-ohjelmisto Netvisor mahdollistaa liiketoiminnan reaaliaikaisen seurannan, joka helpottaa yrittäjän arkea ja tukee päätöksentekoa.

Laajat kirjanpidon palvelut

Asiantuntijamme laskevat yrityksesi henkilökunnan palkat ja tekevät tarvittavat ilmoitukset tulorekisteriin palkanmaksun yhteydessä. Voit olla varma, että palkat maksetaan aina oikein ja ajallaan, jolloin voit keskittyä henkilöstön hyvinvoinnin ja työtehtävien kehittämiseen. Tutustu tarkemmin palkanlaskennan palveluihin.

Reskontraan luetteloidaan yrityksen tärkeimmät tapahtumat, kuten myynnit ja ostot. Pidämme myynti- ja ostoreskontrasi ajan tasalla ja viemme ne kirjanpidon tileille. Tutustu tarkemmin taloushallinnon palveluihin.

Tilinpäätös on tarkka raportti tilikauden aikana syntyneestä tuloksesta sekä yrityksesi varallisuudesta ja veloista tilinpäätöspäivänä. Hoidamme yritykse…itle=”Kuittien hallinta”]

Yhtäkään kuittia tai laskua ei tarvitse käsitellä manuaalisesti. Automatisoimme kirjanpitosi mahdollisimman pitkälle säästäen yrityksesi kuluja ja käsittelemme ketterästi kuittisi mobiilisovellusten avulla.

Liiketoimintaan liittyy usein lakisääteisiä ilmoitusvelvollisuuksia. Kartoitamme kanssasi tarvittavat ilmoitukset ja hoidamme ne eteenpäin ajallaan vaadittaville viranomaisille.

Yhtäkään kuittia tai laskua ei tarvitse käsitellä manuaalisesti. Automatisoimme kirjanpitosi mahdollisimman pitkälle säästäen yrityksesi kuluja ja käsittelemme ketterästi kuittisi mobiilisovellusten avulla.

Netvisorin laskutusohjelman ominaisuudet sopivat niin isoille kuin pienille yrityksille. Hinnat sisältävät laskutuksen automaatio-ominaisuudet, kirjanpidon automaation ja verkkolaskutuksen. Tutustu tarkemmin laskutusohjelmaan.

Liiketoimintasi kasvaessa pystymme tarjoamaan yrityksellesi myös kattavaa verosuunnittelua sekä tarvittaessa edistyneempiä taloushallinnon Business Control tai CFO-palveluja. Tutustu tarkemmin asiantuntijapalveluihimme.

Apua verkkokaupan perustamiseen

Verkkokauppa on nykyisin suhteellisen helppo ja nopea perustaa, mutta nopean aikataulun keskellä harvemmin muistetaan konsultoida tilitoimistoa perustamiseen liittyvissä asioissa. Asiantuntijamme auttavat uuden yrityksen perustamisessa, toiminnan laajentamisessa verkkokaupan pariin sekä ulkomailla toimivan verkkokaupan vaatimusten selvittelyssä.

Valitse oikea kumppani tilitoimistoksesi jo verkkokaupan perustamisvaiheessa, jolloin vältyt mahdollisilta virheiltä ja ylimääräisiltä kuluilta. Käymme kanssasi läpi liiketoimintaprosessisi hahmottaaksemme esimerkiksi mistä tulevat tuotto- ja kuluvirrat tulevat koostumaan. Näin saat alusta alkaen haluamasi raportit ja mittaat liiketoimintasi kannalta oikeita asioita.

Tilitoimistomme on täällä auttamassa kaikissa vaiheissa. Pyydä nyt tarpeidesi mukainen tarjous asiantuntijoiltamme!

Ota yhteyttä

Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa

Palvelu on ollut tehokasta ja olemme saaneet kaiken tarvitsemamme.

Fiksusähkö Oy

Vahva suositus! Joustava ja asiantunteva palvelu. Vastaukset kysymyksiin tulee nopeasti ja tunnet olevasi osaavissa käsissä. 100% luotto näihin kavereihin!

Värinä Oy

Pidän tuottamaanne palvelua täysin poikkeuksellisena: se on henkilökohtaista, innovatiivista, asiantuntevaa, tavoittelee asiakkaan etua, luotettavaa, sydämellistä, rehellistä, ainutlaatuista. Olette oikea käteni, ilman en selviäisi. Ja kaikki tämä hyvään hintaan. Todella, kiitos kaikesta.

Milena Jigulina Oy

Verkkokaupan verotus ja arvonlisäverot

Verkkokaupan kirjanpidossa tulee kiinnittää huomiota myös arvonlisäveroon. Yleisen verokannan lisäksi Suomessa on tuotteita, joilla on alennettu verokanta. Näitä ovat esimerkiksi elintarvikkeet, kirjat, liikuntapalvelut sekä sanoma- ja aikakauslehdet. Muista aina varmistaa oikea verokanta ennen verkkokaupan aukaisemista.

Lisäksi monet suomalaiset verkkokaupat ovat viime vuosina laajentaneet toimintaansa ulkomaille, joka tuo aina haasteita verotukseen ja kirjanpitoon. Jokaisella maalla on oma arvonlisäverokantansa, joka tulee huomioida myös kirjanpidossa ja myyntien kirjaamisissa. Lisäksi käsittelyihin vaikuttaa se, myydäänkö tavarat EU:n sisällä. Tilitoimistomme tarjoaa jokaiseen tilanteeseen tietoa ja opastusta kirjanpidon näkökulmasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Onko yrityksesi kirjanpito vielä selvittämättä tai oletko tyytymätön nykyiseen tilitoimistoosi? Koetko, että yrityksesi kirjanpito monimutkaista ja kallista? Älä huoli. Olemme täällä auttamassa sinua. Kirjanpito on lakisääteinen tehtävä, joka pitää hoitaa tarkasti ja ajallaan.

  Asiakaspalvelu

  toimisto@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866

  Myynti ja kysymykset

  myynti@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866