Uuden yrityksen palvelut samasta paikasta vaivatto­masti

Kun hyödynnät modernia taloushallinnon järjestelmää ja käytät taloushallinnon ammattilaisia yrityksessäsi, luot vakaan pohjan liiketoiminnan kasvulle. Vuonna 2023 perustettu yritys saa nyt käyttöönsä Netvisor-taloushallinnon ohjelmiston ilman kuukausimaksua 12 kuukauden ajaksi!

Ota yhteyttä

Säästät vähintään 840 euroa kun valitset Netvisorin!

Ymmärrämme, että uuden yrityksen toiminta alusssa on pienimutoista ja kassakin vielä pieni. Saat Netvisorin käyttöön 12 kuukaudeksi ilman kiinteää kuukausimaksua alkaen aloituskuukaudesta. Maksat ainoastaan tapahtumamaksut oman käyttösi mukaan.

Mitä etu sisältää ja mitä saat vastineeksi?

Ilmaiseen 12 kuukauden jaksoon kuuluu Netvisorin Professional -paketti (norm. 70 €/kk), joka sisältää muun muassa laskutuksen, kirjanpidon, taloushallinnon automaatio-ominaisuudet ja kätevät mobiilisovellukset. Käytä oikeita työkaluja oikeaan työhön. Ota yhteyttä ja pyydä esittely Tilitoimisto Capitalin asiantuntijalta!

Pyydä esittely

Mitä etu sisältää ja mitä saat vastineeksi?

Etuun kuuluu Netvisorin Professional-paketti, joka sisältää muun muassa laskutuksen, kirjanpidon, taloushallinnon automaatio-ominaisuudet ja kätevät mobiilisovellukset. Käytä oikeita työkaluja oikeaan työtön.

Lue lisää

Miksi suosittelemme markkinoiden johtavaa kirjanpito-ohjelmistoa?

Aikaa säästävä automaatio

Aikaa kannattaa yrityksesi alkuvaiheessa säästää tuottavaan työhön ja automatisoida taloushallinto mahdollisimman pitkälle. Asiantuntijoidemme ja ohjelmiston avulla laskutus hoituu pikaisesti ja sinulla on reaaliaikainen seuranta laskujen maksusta.

Fiksua tekemistä heti alusta lähtien

Yrityksesi alkutaipaleella ei kannata säästää kirjanpidosta ja yrittää tehdä kirjanpitoa esimerkiksi Excelissä tai ilmaisohjelmilla. Nykyaikaisen ohjelmiston avulla aikasi ei kulu numeroiden näpyttelyyn ja tiedonsiirtoon, vaan voit keskittyä liiketoimintaasi. Tulevaisuuden suunnittelu on helpompaa, kun pohjana on reaaliaikainen taloustieto.

Netvisor Professional -paketin sisältö

Netvisor on taloushallinnon assistenttisi. Saat käyttöön kaikki modernin yrityksen talouden pyörittämiseen tarvittavat ominaisuudet ja voit automatisoida taloushallinnon rutiineja.

 • Kirjanpidon ominaisuudet ja automaattinen tositeluonti
 • Myyntilaskutus
 • Ostolaskutus
 • Budjetointi ja graafinen raportointi

Osaavaa ja ammattitaitoista palvelua, joka luo lisäarvoa asiakkailleen varmasti onnistuneen palvelukokemuksen kautta. Suosittelen kaikille.

Peter Nordström

Vahva suositus! Joustava ja asiantunteva palvelu. Vastaukset kysymyksiin tulee nopeasti ja tunnet olevasi osaavissa käsissä. 100% luotto näihin kavereihin!

Värinä Oy

Luotettava tilitoimisto yrityksellesi! Asiat hoituvat ajallaan ja kaikki sujuu ongelmitta.

Henkilökunta on asiantunteva sekä ottaa huomioon asiakkaan jokaiset tarpeet. Kiitos teille!

Charlotta Rautio

Ota yhteyttä!

Onko yrityksesi kirjanpito vielä selvittämättä tai oletko tyytymätön nykyiseen tilitoimistoosi? Koetko, että yrityksesi kirjanpito monimutkaista ja kallista? Älä huoli. Olemme täällä auttamassa sinua. Kirjanpito on lakisääteinen tehtävä, joka pitää hoitaa tarkasti ja ajallaan.

  Asiakaspalvelu

  toimisto@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866

  Myynti ja kysymykset

  myynti@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866