Kasvu­yrityksen talous­hallinto

Haetko kestävää kasvua? Tilitoimistomme yhdessä Netvisorin kanssa luo edellytykset yrityksesi menestykselle!

Tilitoimisto Capital on oikean vaihtoehto kasvuyrityksille ja startupeille. Tarjoamme tarpeiden mukaiset kirjanpitopalvelut joustavasti kasvavan yrityksen tarpeisiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Integroi tärkeimmät ohjelmistosi Netvisoriin

Talouden BI ja raportointi

Asiantuntijamme yhdistävät Netvisorin talousdatan ja markkinoiden johtavat BI-ratkaisut helposti yrityksesi tarpeisiin. Integroimme puolestasi esimerkiksi Power BI:n, Finazillan tai Fuusorin. Linkittämällä Netvisor CRM ja ERP -järjestelmiin tuot yrityksellesi luotettavan kassavirtalaskelman, jossa kaikki ulkoiset lähteet ollaan otettu huomioon.

Palkanlaskennan HRM-liitokset

Asiantuntijamme käyttävät palkanlaskentajärjestelmiä, jotka keskustelevat reaaliajassa henkilöstöhallinnon ohjelmiston kanssa. Perusratkaisuna toimivat työaikatietojen tuonti palkanlaskentaan ja kustannusten kohdistusta.

Netvisoriin voit integroida esimerkiksi Bezalan, Lenion sekä vuorosuunnittelussa ja TES-tulkinnassa esimerkiksi Quinyx tai kellokortti.fi.

CRM- ja ERP-integraatiot

Saumaton tiedonkulku osto- ja myyntiprosesseissa: suora yhteys asiakkuudenhallintaan ja toiminnanohjausjärjestelmään.

Perusratkaisuna toimii mm. myyntilaskujen ja asiakastietojen tuonti. Ostoreskontran automatisoinnin osalta esimerkiksi ostotilausten tuonti Netvisoriin on kasvattanut viime vuosina suosiotaan saumattomuutensa ansiosta.

Netvisoriin voit CRM:n osalta integroida mm. Salesforcen. Toteutettuja ERP-liitoksia ovat esimerkiksi CGI Powered ja Solteq MERX.

Miten allekirjoitat sopimukset tänä päivänä? Visma Sign on vastaus kysmykseesi

Netvisorin ja Visma Signin integraatio onnistuu saumattomasti. Tarjolla on sekä sisäänrakennettu palvelu että laajempi sopimushallinnan integraatio. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä esittely Visma Signin tuomista mahdollisuuksista!

Ota yhteyttä

Haluatko ulkoistaa Controller-palvelut? Yrityksesi talousraportointi, budjetoinnit ja ennusteet kaikki yhdestä ohjelmasta ja asiantuntijalta

Kun et halua odottaa enää viime kuun raporttia vaan haluat tiedot reaaliajassa. Asiantuntijamme yhdistävät osaamisensa Netvisorin kanssa ja tuovat yrityksellesi kaikki mittaristot reaaliajassa. Tutustu Business Controller -palveluihimme ja ota yhteyttä myyntiin!

Valitse vaivattomasti toimiva taloushallinto

Tilitoimisto Capitalin kokeneet taloushallinnon asiantuntijat huolehtivat yrityksesi kirjanpidosta laadukkaasti ja luotettavasti. Henkilökuntamme kanssa on mukava asioida, kun puhumme yrittäjän kanssa samaa yrityskieltä.

Netvisor on taloushallinto-ohjelmisto, joka sopii täydellisesti kasvuyrityksen tarpeisiin. Netvisor tarjoaa markkinoiden parhaan liitettävyyden, jolloin voit ottaa käyttöösi johtavat BI-ratkaisut sekä yli 200 muuta integraatiota kaikilta toimialoilta. Asiantuntijamme auttavat yritystäsi kasvamaan selkeyden avulla.

Yrityksemme henkilökunnalla on halu ilahduttaa asiakaslähtöisellä palvelulla. Laadukas ja ajantasainen kirjanpito yhdessä liiketoiminnan kehittämisen kanssa on tilitoimistomme avainosaamista. Räätälöimme taloushallintopalvelut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Kun yrityksen taloushallinto toimii vaivattomasti, voit keskittyä olennaiseen liiketoimintaan.

Palvelu on ollut tehokasta ja olemme saaneet kaiken tarvitsemamme.

Fiksusähkö Oy

Tilitoimisto Capital on tarjonnut meille asiantuntevan kirjanpidon lisäksi myös arvokasta apua talouden suunnittelussa. Kommunikaatio toimii erinomaisesti, mikä tekee yhteistyöstä sujuvaa. Vahva suositus!

Kobra Entertainment Oy

Pidän tuottamaanne palvelua täysin poikkeuksellisena: se on henkilökohtaista, innovatiivista, asiantuntevaa, tavoittelee asiakkaan etua, luotettavaa, sydämellistä, rehellistä, ainutlaatuista. Olette oikea käteni, ilman en selviäisi. Ja kaikki tämä hyvään hintaan. Todella, kiitos kaikesta.

Milena Jigulina Oy

Ota yhteyttä!

Onko yrityksesi kirjanpito vielä selvittämättä tai oletko tyytymätön nykyiseen tilitoimistoosi? Koetko, että yrityksesi kirjanpito monimutkaista ja kallista? Älä huoli. Olemme täällä auttamassa sinua. Kirjanpito on lakisääteinen tehtävä, joka pitää hoitaa tarkasti ja ajallaan.

  Asiakaspalvelu

  toimisto@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866

  Myynti ja kysymykset

  myynti@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866