Tilitoimisto Capital – Asiakkaiden kokemuksia

Luotettavuus ja asiantuntijuus näkyvät ennen kaikkea asiakastyytyväisyydessämme. Usean asiakkaamme kanssa olemme kulkeneet yhdessä jo pitkään kohti tuloksellista kasvua. Tilitoimistomme asiakasreferensseistä voit lukea kokemuksia yhteistyön toimivuudesta sekä tarinoita menestyksen saavuttamisesta.

Ota yhteyttä

Asiakaskokemukset tilitoimistomme arvopohjana

Ensimmäinen perusarvomme on asiakkaan ilahduttaminen ja menestys. Tällä tarkoitamme ennen kaikkea asiakkaan kuuntelemista ja toiveiden täyttämistä. Tähtäämme toiminnassamme aina virheettömyyteen sekä ystävälliseen palveluun. Yhteistyömallimme avulla molemmille osapuolille jää onnistunut olo yhteistyön toimivuudesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Molemminpuolinen vuoropuhelu rakentaa pohjan laadukkaalle ja pitkäaikaiselle asiakassuhteelle.

Ota yhteyttä

Tilitoimisto Capital on tarjonnut meille asiantuntevan kirjanpidon lisäksi myös arvokasta apua talouden suunnittelussa. Kommunikaatio toimii erinomaisesti, mikä tekee yhteistyöstä sujuvaa. Vahva suositus!

Kobra Entertainment Oy

Luotettava tilitoimisto yrityksellesi! Asiat hoituvat ajallaan ja kaikki sujuu ongelmitta. Henkilökunta on asiantunteva sekä ottaa huomioon asiakkaan jokaiset tarpeet. Kiitos teille!

Charlotta Rautio

Otin yhteyttä tilitoimisto Capital Oy:n yritykseni kirjanpidon tiimoilta. Tilitoimisto Capital on tehnyt yritykseni eteen aivan sanoinkuvaamattoman paljon töitä ja aidosti haluaa ajaa asiakkaidensa ja heidän yritysten etua. Yrityksen osakkailla on mieletön palvelualttius eikä pelkoa tarttua tuumasta toimeen oli kyseessä asia kuin asia.

En voisi olla kiitollisempi Joakimin ja Tilitoimisto Capitalin panoksesta yritystäni kohtaan. Joakim on hoitanut alusta saakka kirjanpidon lisäksi myös talouspäällikön roolia yrityksessäni sekä keksii jatkuvasti uusia,

toimivia ratkaisuja yritykseni kasvun eteen, joita minulla ei olisi tullut edes mieleenkään. Kuten aina sanon Tilitoimisto Capitalin henkilökunnalle, sanon sen myös nyt, en pärjäisi enää ilman heitä.

Tilitoimisto Capitalin henkilökunnalla on hyvin maanläheinen tapa hoitaa asiakassuhteitaan, koen, että meistä on tullut kumppanit, joista kummallakin osapuolella on vilpitön halu kasvattaa yritystoimintaa, eheyttää taloutta, sekä saavuttaa unelmat, joihin en ilman Joakimin sekä Tilitoimisto Capitalin palveluja pystyisi. Suosittelen jokaiselle yritykselle Tilitoimisto Capital Oy:n palveluita aidosti.

Heidi Kytö / Kotosalon Oy

Vahva suositus! Joustava ja asiantunteva palvelu. Vastaukset kysymyksiin tulee nopeasti ja tunnet olevasi osaavissa käsissä. 100% luotto näihin kavereihin!

Värinä Oy

Pidän tuottamaanne palvelua täysin poikkeuksellisena: se on henkilökohtaista, innovatiivista, asiantuntevaa, tavoittelee asiakkaan etua, luotettavaa, sydämellistä, rehellistä, ainutlaatuista. Olette oikea käteni, ilman en selviäisi. Ja kaikki tämä hyvään hintaan. Todella, kiitos kaikesta.

Milena Jigulina Oy

Osaavaa ja ammattitaitoista palvelua, joka luo lisäarvoa asiakkailleen varmasti onnistuneen palvelukokemuksen kautta. Suosittelen kaikille.

Peter Nordström

Palvelu on ollut tehokasta ja olemme saaneet kaiken tarvitsemamme.

Fiksusähkö Oy

Sain Capitalin Kimiltä puhelun, jossa hän kertoi heidän hyvin erilaisesta tilitoimistostaan. Olin jo pitkään miettinyt kirjanpitäjän vaihtamista, sillä koin tarvitsevani myös talouden ohjausta, en pelkkää kirjanpitoa. Kimi vakuutti, että heillä toimitaan eri tavalla ja sovimme tapaamisen. Nyt on kulunut jo muutama kuukausi kun aloitimme yhteistyön ja meno on todella erilaista. Olemme piirtäneet suunnitelmia pitkällä tähtäyksellä, suunnitelleet erilaisia tapoja kasvattaa liikevaihtoa ja kirjanpitokin hoituu ammattimaisesti. Voin todella suositella lämpimästi Capitalia kenelle tahansa mutta erityisesti silloin kun kaipaat kumppania myös talousasioiden sparraamiseen, eikä tarkoituksena ole kuitenkaan palkata taloudenhoitajaa yrityksellesi erikseen.

Marjut Siren / Vivima Oy

Hyvä ja luotettava kumppani

Hanki itsellesi tilitoimistokumppani, joka ei vain hoida vain yrityksesi lakisääteistä kirjanpitoa, vaan huolehtii kokonaisvaltaisesti yrityksesi taloudesta ja menestymisestä.

Saat heti yhteistyön alussa oman nimetyn kirjanpitäjän tai asiantuntijan, joka huolehtii yrityksesi kirjanpidosta ja sovituista taloushallinnon tehtävistä. Tilitoimistomme henkilökunta koostuu ammattitaitoisista asiantuntijoista vuosien kokemuksella. Heille taloushallinto on lähellä sydäntä, jolloin voit keskittyä sinun ydinosaamiseesi. Tutustu nyt hinnastoon ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Onko yrityksesi kirjanpito vielä selvittämättä tai oletko tyytymätön nykyiseen tilitoimistoosi? Koetko, että yrityksesi kirjanpito monimutkaista ja kallista? Älä huoli. Olemme täällä auttamassa sinua. Kirjanpito on lakisääteinen tehtävä, joka pitää hoitaa tarkasti ja ajallaan.

  Asiakaspalvelu

  toimisto@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866

  Myynti ja kysymykset

  myynti@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866