Visma Netvisor palkan­laskenta­ohjelma

Tulevaisuuden palkanlaskentaohjelma Netvisorin ja Tilitoimisto Capitalin asiantuntijoiden avulla yrityksesi palkanlaskenta hoituu nopeasti ja helposti.

Asiantuntijamme hoitavat kaiken yrityksesi palkanlaskentaan liittyvät toimenpiteet

Asiantuntijamme laskevat yrityksesi henkilökunnan palkat, jonka jälkeen ilmoitamme ne tulorekisteriin sähköisen järjestelmän kautta automaattisesti palkanmaksun yhteydessä. Voit olla varma, että palkat maksetaan aina oikein ja ajallaan, jolloin voit keskittyä henkilöstön hyvinvoinnin ja työtehtävien kehittämiseen.

Entä itse yrittäjän palkka?

Netvisorin palkanlaskentaohjelmalla yrittäjän palkanmaksu onnistuu helposti. Palkanmaksussa vaadittavat tositteet muodostuvat ohjelmistossa automaattisesti ja voit huoletta keskittyä liiketoimintaasi.

Valmiit ja muokattavat palkkamallit eri toimialoille

Asiantuntijamme hyödyntävät valmiita palkkamalleja kuukausi- ja tuntipalkkalaskennassa, joka säästää yrityksesi resursseja. Palkkamallit ovat helposti muokattavissa ja kopioitavissa.

Mikä on KTA-laskenta?

KTA on suomeksi keksituntiansio. Keskituntiansion laskeminen palkanlaskennan taustalla onnistuu sujuvasti Netvisorilla. KTA-laskenta on mahdollista toteuttaa useilta eri ajanjaksoilta.

Lomalaskenta

Netvisorin avulla asiantuntijamme laskevat lomapalkat tehokkaasti ja pitävät yrityksesi lomakertymät helposti ajan tasalla. Monipuolinen raportointi tehostaa lomalaskennan tilanteen hahmottamisessa. Enemmän automaatiota, vähemmän kuluja.

Palkkojen hyväksyntä

Jos sinulla on työntekijöitä, voit hyväksyä heidän palkat yhdestä paikasta turvallisesti järjestelmässä. Nopeus ja tarkastettavuus tuovat suuret hyödyt.

Tilitoimisto Capitalin henkilökunnalla on hyvin maanläheinen tapa hoitaa asiakassuhteitaan, koen, että meistä on tullut kumppanit, joista kummallakin osapuolella on vilpitön halu kasvattaa yritystoimintaa, eheyttää taloutta, sekä saavuttaa unelmat, joihin en ilman Joakimin sekä Tilitoimisto Capitalin palveluja pystyisi. Suosittelen jokaiselle yritykselle tilitoimisto Capital Oy:n palveluita aidosti.

Heidi Kytö / Kotosalon Oy

Vahva suositus! Joustava ja asiantunteva palvelu. Vastaukset kysymyksiin tulee nopeasti ja tunnet olevasi osaavissa käsissä. 100% luotto näihin kavereihin!

Värinä Oy

Pidän tuottamaanne palvelua täysin poikkeuksellisena: se on henkilökohtaista, innovatiivista, asiantuntevaa, tavoittelee asiakkaan etua, luotettavaa, sydämellistä, rehellistä, ainutlaatuista. Olette oikea käteni, ilman en selviäisi. Ja kaikki tämä hyvään hintaan. Todella, kiitos kaikesta.

Milena Jigulina Oy

Ota yhteyttä!

Onko yrityksesi kirjanpito vielä selvittämättä tai oletko tyytymätön nykyiseen tilitoimistoosi? Koetko, että yrityksesi kirjanpito monimutkaista ja kallista? Älä huoli. Olemme täällä auttamassa sinua. Kirjanpito on lakisääteinen tehtävä, joka pitää hoitaa tarkasti ja ajallaan.

  Asiakaspalvelu

  toimisto@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866

  Myynti ja kysymykset

  myynti@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866