Tilitoimisto Capital Oy

Hoidamme ammattimaisesti yrityksesi kirjanpidon. Voit ulkoistaa meille halutessasi koko taloushallinnon ja keskittyä täysillä liiketoimintaasi tai valita osa-alueet, joissa haluat tilitoimistomme apua.

Palvelemme yrityksesi toiminnan ja kasvun strategisena kumppanina!

Ota yhteyttä

Luotettavaa kumppanuutta

Tilitoimisto Capital on strateginen taloushallinnon kumppani yrityksellesi. Autamme kasvussa panostaen talouden tunnuslukujen selkeyttämiseen ja ymmärtämiseen sekä datan tuottamiseen.

Arvoissamme korostuu asiakkaan menestyminen, jatkuva kehittyminen, arvostus sekä yhdessä onnistuminen. Asiantuntijamme palvelevat sinua paikan päällä Espoossa tai etänä ympäri Suomen. Ota yhteyttä ja astu menestyksen tielle yhdessä tilitoimistomme kanssa!

Ota yhteyttä

Toimistomme sijaitsee Espoossa, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea

Tilitoimisto Capital
Panorama Tower
Hevosenkenkä 3
02600 Espoo

Perustajan esittely

Olen toiminut aikaisemmin Talousasiantuntijana, Business Controllerina ja talousjohtajana. Kokemusta on kertynyt eri toimialojen pk-yrityksistä sekä kansainvälisessä suuressa teollisuusyrityksessä.

Aiemmin urallani olen vastannut taloushallinnon sisäisen ja ulkoisen laskennan työstä ja kehittämisestä yhdessä ammattilaistiimin kanssa. Uskon yhteistyöhön sekä avoimeen ilmapiiriin, joka takaa yritysten menestyksen.

Koen jatkuvan muutoksen yritysmaailmassa positiivisena asiana ja pidän tärkeänä taloushallinnon syväymmärtämistä konsultin roolissa. Työntekijöidemme hyvinvointi ja yrityksen kulttuurin kehittäminen takaa Tilitoimisto Capitalin menestyksen nyt ja tulevaisuudessa. 

Joakim Behl
Osakas Tilitoimisto Capital Oy

Puh. 045 1544 866
etunimi.sukunimi@tilitoimistocapital.fi

Nostoja blogistamme

Yrittäjän palkka

Kuinka paljon palkkaa osakeyhtiön yrittäjän kannattaa nostaa? Mitä muita seikkoja kannattaa huomioida?...

Lue lisää
Miten tehdä lasku

Lasku saattaa olla yksinkertainen termi, mutta miten lasku käytännössä tehdään ja mitä tietoja sen pitää sisältää?...

Lue lisää
Yrittäjän sairasloma ja sairauspäiväraha

Miten yrittäjän sairasloma hoidetaan ja miten sairauspäiväraha maksetaan...

Lue lisää

Otin yhteyttä tilitoimisto Capital Oy:n yritykseni kirjanpidon tiimoilta. Tilitoimisto Capital on tehnyt yritykseni eteen aivan sanoinkuvaamattoman paljon töitä ja aidosti haluaa ajaa asiakkaidensa ja heidän yritysten etua. Yrityksen osakkailla on mieletön palvelualttius eikä pelkoa tarttua tuumasta toimeen oli kyseessä asia kuin asia.

En voisi olla kiitollisempi Joakimin ja Tilitoimisto Capitalin panoksesta yritystäni kohtaan. Joakim on hoitanut alusta saakka kirjanpidon lisäksi myös talouspäällikön roolia yrityksessäni sekä keksii jatkuvasti uusia, toimivia ratkaisuja yritykseni kasvun eteen, joita minulla ei olisi tullut edes mieleenkään. Kuten aina sanon Tilitoimisto Capitalin henkilökunnalle, sanon sen myös nyt, en pärjäisi enää ilman heitä.

Tilitoimisto Capitalin henkilökunnalla on hyvin maanläheinen tapa hoitaa asiakassuhteitaan, koen, että meistä on tullut kumppanit, joista kummallakin osapuolella on vilpitön halu kasvattaa yritystoimintaa, eheyttää taloutta, sekä saavuttaa unelmat, joihin en ilman Joakimin sekä Tilitoimisto Capitalin palveluja pystyisi. Suosittelen jokaiselle yritykselle Tilitoimisto Capital Oy:n palveluita aidosti.

Heidi Kytö / Kotosalon Oy

Ota yhteyttä!

Onko yrityksesi kirjanpito vielä selvittämättä tai oletko tyytymätön nykyiseen tilitoimistoosi? Koetko, että yrityksesi kirjanpito monimutkaista ja kallista? Älä huoli. Olemme täällä auttamassa sinua. Kirjanpito on lakisääteinen tehtävä, joka pitää hoitaa tarkasti ja ajallaan.

  Asiakaspalvelu

  toimisto@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866

  Myynti ja kysymykset

  myynti@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866