Kirjanpito isoille ja pienille yrityksille

Yhdessä Netvisor kirjanpito-ohjelmiston kanssa hoidamme yrityksesi kirjanpidon kustannustehokkaasti 97 % automaatiolla. Asiantuntevana tilitoimistona tarjoamme kirjanpitoa niin pienille kuin suurille yrityksille vuosien kokemuksella!

Netvisor vuodeksi veloituksetta uusille yrityksille! Oletko perustanut yrityksesi vuonna 2024? Lunasta nyt Netvisorin kirjanpito-ohjelmisto veloituksetta vuodeksi käyttöösi! Ohjelmiston hinnat alkaen 18 € / kk.

Yrityksen kirjanpito haltuun Tilitoimisto Capitalin kanssa

Tarjoamme laadukasta kirjanpitopalvelua isoille ja pienille yrityksille joustavaan kuukausihintaan. Halutessasi hoidamme kirjanpidon alusta loppuu valitulla kirjanpito-ohjelmistolla tai avustamme tarvittavilla osa-alueilla. Päätät itse kirjanpitopalvelun laajuuden ja sisällön, jolloin teemme tarpeitasi vastaavan tarjouksen!

Ota yhteyttä

Kirjanpito yhdessä tilitoimiston kanssa

Tilitoimistomme kanssa voit sopia joustavasti, mitkä kirjanpidon ja taloushallinnon prosessit haluatte hoitaa itse ja mitkä tehtävät hoidamme puolestasi. Työnjaosta riippumatta tieto liikkuu aina sähköisesti ja automatisoidusti paikasta riippumatta.

Miten ongelmat ratkaistaan?

Haluamme olla rehellisiä. Joskus syntyy tilanteita, jolloin kulu tai kirjaus on epäselvä. Netvisorin avulla voit käydä ongelman kanssamme läpi samaa näkymää katsomalla ja syventyä tarvittavaan tietoon. Yhteisymmärrys ja ratkaisu löytyy näin nopeasti, mikä säästää aikaasi muuhun työntekoon.

Aina ajantasainen raportointi

Reaaliaikainen kirjanpito mahdollistaa yritystä hyödyttävän raportoinnin. Sinulla on aina ajantasainen tieto yrityksesi kassavirrasta ja taloudellisesta tilanteesta. Tarpeisiin skaalautuva kirjanpito-ohjelmisto sisältää paljon mahdollisuuksia juuri tarvittavien raporttien seuraamiseen ja toimittamiseen. Tilitoimistonasi huolehdimme aina raporttien oikeellisuudesta.

100 % paperiton prosessi

Yhtäkään kuittia tai laskua ei tarvitse enää käsitellä manuaalisesti. Automatisoimme kirjanpitosi mahdollisimman pitkälle säästäen yrityksesi kuluja ja käsittelemme ketterästi kuittisi mobiilisovellusten avulla. Ota kuva, anna tiedot ja siirrä kirjanpitäjälle. Voisiko kirjanpitosi olla enää helpompaa?

Kirjanpidon pakettihinnasto

Olemme koonneet neljä valmista taloushallinnon ja kirjanpidon hinnastoa, joista voit valita itsellesi sopivimman palvelupaketin. Saat nyt Netvisor kirjanpito-ohjelmiston sekä haluamasi tasoisen kirjanpidon ylläpidon helposti samasta paikasta!

Hintaan ei sisälly kirjanpito-ohjelmiston kustannukset.

Pronssi

Alk.
120 €/kk

Sähköinen lakisääteinen kirjanpito pienille tai aloittelevalle yrityksille asiantuntijamme toimesta

Hopea

Alk.
200 €/kk

Lakisääteiset taloushallinnon palvelut tilintarkastusvelvollisille yrityksille

Kulta

Alk.
450 €/kk

Mittariston ja budjettien laatiminen yrityksen tavoitteiden mukaisesti. Tapaaminen lukujen läpikäymiseksi neljännesvuosittain.

Platina

Alk.
900 €/kk

Yrityksen koko taloushallinnon ulkoistaminen. Palvelu räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaiseksi.

Tutustu tarkempaan hinnoitteluun

Netvisor vuodeksi veloituksetta uusille yrityksille!

Oletko perustanut yrityksesi vuonna 2024? Lunasta nyt Netvisorin kirjanpito-ohjelmisto veloituksetta vuodeksi käyttöösi!
Ohjelmiston hinnat alkaen 18 € / kk.

Basic

18 €/kk

Sähköinen kirjanpito pienille yrityksille, joilla vähän myynti- ja ostolaskuja

Core

45 €/kk

Automatisoidun taloushallinnon ydintoiminnot. Myynti, ostot ja kirjanpito.

Professional

70 €/kk

Taloushallinnon täysautomaatio. Myynti- ja ostotilaukset ja moderni ohjelmistorajapinta.

Premium

105 €/kk

Taloushallinnon täysautomaatio, varastonhallinta ja laaja tuotehallinta.

Pyydä lisätietoja

Luotettavaa kirjanpitoa vuosien kokemuksella

Me Tilitoimisto Capitalilla tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja ammattimaista palvelua. Asiakas on aina keskiössä, joka heijastuu myös arvoistamme: tarkoituksenamme on luoda asiakkaillemme menestystä laadukkaan palvelun ja avoimen vuoropuhelun kautta.

Olipa kyse pienen tai suuren osakeyhtiön kirjanpidosta, aloittelevasta toiminimiyrittäjästä tai suuremmasta konsernista, hoidamme tilitoimistokumppaninasi kirjanpidon alusta loppuun tai tietyiltä osa-alueilta, joissa koet tarvitsevasi eniten apua. Uskomme yhdessä onnistumiseen, joka tarkoittaa yrityksellenne ennen kaikkea strategista kirjanpidon kumppanuutta. 

Lue lisää arvoistamme

Laajat kirjanpidon palvelut

Asiantuntijamme laskevat yrityksesi henkilökunnan palkat ja tekevät tarvittavat ilmoitukset tulorekisteriin palkanmaksun yhteydessä. Voit olla varma, että palkat maksetaan aina oikein ja ajallaan, jolloin voit keskittyä henkilöstön hyvinvoinnin ja työtehtävien kehittämiseen. Tutustu tarkemmin palkanlaskennan palveluihin.

Reskontraan luetteloidaan yrityksen tärkeimmät tapahtumat, kuten myynnit ja ostot. Pidämme myynti- ja ostoreskontrasi ajan tasalla ja viemme ne kirjanpidon tileille. Tutustu tarkemmin taloushallinnon palveluihin.

Tilinpäätös on tarkka raportti tilikauden aikana syntyneestä tuloksesta sekä yrityksesi varallisuudesta ja veloista tilinpäätöspäivänä. Hoidamme yrityksesi tilinpäätöksen kuntoon ajallaan ja asiantuntevalla otteella.

Liiketoimintaan liittyy usein lakisääteisiä ilmoitusvelvollisuuksia. Kartoitamme kanssasi tarvittavat ilmoitukset ja hoidamme ne eteenpäin ajallaan vaadittaville viranomaisille.

Yhtäkään kuittia tai laskua ei tarvitse käsitellä manuaalisesti. Automatisoimme kirjanpitosi mahdollisimman pitkälle säästäen yrityksesi kuluja ja käsittelemme ketterästi kuittisi mobiilisovellusten avulla.

Netvisorin laskutusohjelman ominaisuudet sopivat niin isoille kuin pienille yrityksille. Hinnat sisältävät laskutuksen automaatio-ominaisuudet, kirjanpidon automaation ja verkkolaskutuksen. Tutustu tarkemmin laskutusohjelmaan.

Liiketoimintasi kasvaessa pystymme tarjoamaan yrityksellesi myös kattavaa verosuunnittelua sekä tarvittaessa edistyneempiä taloushallinnon Business Control tai CFO-palveluja. Tutustu tarkemmin asiantuntijapalveluihimme.

Arvojemme mukaisesti 100 % asiakastyytyväisyys on tie tulokselliseen menestykseen

Palvelu on ollut tehokasta ja olemme saaneet kaiken tarvitsemamme.

Fiksusähkö Oy

Vahva suositus! Joustava ja asiantunteva palvelu. Vastaukset kysymyksiin tulee nopeasti ja tunnet olevasi osaavissa käsissä. 100% luotto näihin kavereihin!

Värinä Oy

Pidän tuottamaanne palvelua täysin poikkeuksellisena: se on henkilökohtaista, innovatiivista, asiantuntevaa, tavoittelee asiakkaan etua, luotettavaa, sydämellistä, rehellistä, ainutlaatuista. Olette oikea käteni, ilman en selviäisi. Ja kaikki tämä hyvään hintaan. Todella, kiitos kaikesta.

Milena Jigulina Oy

Säästä aikaa ja rahaa

Ajantasainen ja luotettava kirjanpito

Tilitoimisto Capitalin asiantuntijat tekevät kirjanpitosi Visma Netvisor kirjanpito-ohjelmalla. Ohjelman ja asiantuntijan työllä muodostetaan yrityksesi ajantasainen kirjanpito. Netvisorissa on valmiit yhteydet kaikkiin suomalaisiin pankkeihin. Ohjelma täsmäyttää suoritukset, lähettää maksut ja noutaa tiliotteet puolestasi.

Automaattiset kirjanpidon tositteet

Myynti- ja ostoreskontran sekä palkanlaskennan tapahtumien tositteet muodostuvat ilman manuaalista kirjaamista. Myös kirjanpidon jaksotuksissa ja vyörytyksissä sekä kulujen käsittelyissä tehdyt toimenpiteet siirtyvät automaattisesti sähköiseen kirjanpitoon.

Ota yhteyttä

Ota Netvisor koekäyttöön ilmaiseksi vain parissa minuutissa

Netvisor on yksi käytetyimmistä taloushallinnon ohjelmistoista, joka soveltuu täydellisesti eri kokoisten yritysten tarpeisiin. Taloushallinto-ohjelmiston yhteiskäyttö Tilitoimisto Capitalin kanssa mahdollistaa joustavan ja reaaliaikaisen kirjanpidon. Voit siirtää kirjanpidostasi asiantuntijamme vastuulle juuri sen verran kuin itse haluat.

Netvisoria on nyt helppo kokeilla veloituksetta 30 päivän ajan. Esittelemme teille ohjelman ominaisuudet ja opastamme kirjanpito-ohjelmiston käyttöönotossa. Vaihtoehtoisesti voimme hoitaa käyttöönoton ja pystytyksen puolestasi! Ota yhteyttä ja pyydä demo ohjelmistosta.

Pyydä demo

Ota yhteyttä!

Onko yrityksesi kirjanpito vielä selvittämättä tai oletko tyytymätön nykyiseen tilitoimistoosi? Koetko, että yrityksesi kirjanpito monimutkaista ja kallista? Älä huoli. Olemme täällä auttamassa sinua. Kirjanpito on lakisääteinen tehtävä, joka pitää hoitaa tarkasti ja ajallaan.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä juuri sinun tarpeitasi vastaava tarjous kirjanpidosta ja taloushallinnon palveluista!

  Asiakaspalvelu

  toimisto@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866

  Myynti ja kysymykset

  myynti@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866