Visma Netvisor laskutus­ohjelma

Netvisor tarjoaa laskutusohjelman, jolla lähetät laskut suoraan esimerkiksi verkkolaskuina. Saat kaikki monipuoliset ominaisuudet nopeasti käyttöösi.

Automaattisen laskutuksen avulla säästät aikaa ja hermoja

Laskutusohjelma, joka sopii pienelle ja suurelle yritykselle

Netvisorin laskutusohjelman ominaisuudet sopivat niin isoille kuin pienille yrityksille. Kaikki hinnoittelupaketit sisältävät laskutuksen automaatio-ominaisuudet, kirjanpidon automaation ja verkkolaskutuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjelmisto skaalautuu yrityksesi kasvun mukaan.

Pysy ajan tasalla kassavirrasta

Reaaliaikaisen kassavirtanäkymän avulla pysyt ajan tasalla yrityksesi maksuvalmiudesta. Ohjelma muistuttaa erääntyvistä ja maksamattomista laskuista sähköpostitse, jolloin laskujen maksaminen ei unohdu ja saatavien seuranta on helppoa.

Minne arkistoit laskusi? Laki vaatii laskujen säilytyksen

Haluatko pitää laskumappia tai muuta pilvipalvelua, jossa säilytät laskujasi? Netvisorin avulla luot laskuja pienessä hetkessä sekä automatisoit toistuvat laskut helposti. Laskutusohjelmisto säilyttää kaikki laskutuksen tapahtumat lain vaatiman ajan. Voit siis luopua laskumapeista ja paperiarkistoista kokonaan. Kuulostaako hyvältä vaihtoehdolta?

Automaattiset muistutuslaskut ja maksuhuomautukset

Välillä käy harmillisesti ja asiakkaat unohtavat maksaa laskusi ajallaan. Voit automatisoida maksumuistutusten ja -huomautusten lähettämiset Netvisor-automaation avulla säästäen aikaa ja hermoja. Tällöin varmistat, että asiakkaat muistavat maksaa laskunsa ajoissa ja kassavirtasi pysyy tasaisena.

Palvelu on ollut tehokasta ja olemme saaneet kaiken tarvitsemamme.

Fiksusähkö Oy

Vahva suositus! Joustava ja asiantunteva palvelu. Vastaukset kysymyksiin tulee nopeasti ja tunnet olevasi osaavissa käsissä. 100% luotto näihin kavereihin!

Värinä Oy

Pidän tuottamaanne palvelua täysin poikkeuksellisena: se on henkilökohtaista, innovatiivista, asiantuntevaa, tavoittelee asiakkaan etua, luotettavaa, sydämellistä, rehellistä, ainutlaatuista. Olette oikea käteni, ilman en selviäisi. Ja kaikki tämä hyvään hintaan. Todella, kiitos kaikesta.

Milena Jigulina Oy

Haluatko myynneistäsi rahat kassaan etukäteen?

OP laskulainalla saat joustavuutta kassaan muuttamalla lähettämäsi laskut rahaksi etukäteen. Tutustu palveluun, me autamme sen käyttöönotossa.

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä!

Onko yrityksesi kirjanpito vielä selvittämättä tai oletko tyytymätön nykyiseen tilitoimistoosi? Koetko, että yrityksesi kirjanpito monimutkaista ja kallista? Älä huoli. Olemme täällä auttamassa sinua. Kirjanpito on lakisääteinen tehtävä, joka pitää hoitaa tarkasti ja ajallaan.

  Asiakaspalvelu

  toimisto@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866

  Myynti ja kysymykset

  myynti@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866