Tilitoimiston palvelut yhdistettynä Netvisor kirjanpito-ohjelmistoon

Yhdistämällä tilitoimiston ja taloushallinnon palvelut automatisoituun Netvisor kirjapito-ohjelmistoon vapautat aikaa ydinosaamiseesi ja pääset kerralla eroon Exceleistä ja kuiteista. Saat kaikki yrityksesi tarvitsemat taloushallintopalvelut Tilitoimisto Capitalilta.

Ota yhteyttä

Taloushallinnon automaatio säästää aikaa

Unohda kirjanpidon manuaaliset työvaiheet ja valitse Netvisor-tilitoimisto

Visma Netvisor kirjanpito-ohjelma muodostaa ajantasaisen kirjanpidon automaatioita hyödyntäen. Netvisorissa on valmiit yhteydet kaikkiin suomalaisiin pankkeihin. Ohjelma täsmäyttää suoritukset, lähettää maksut ja noutaa tiliotteet puolestasi.

Myynti- ja ostoreskontran sekä palkanlaskennan tapahtumien tositteet muodostuvat ilman manuaalista kirjaamista. Myös kirjanpidon jaksotuksissa ja vyörytyksissä sekä kulujen käsittelyissä tehdyt toimenpiteet siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon.

Yhteistyössä tilitoimistomme asiantuntijoiden kanssa Netvisor taipuu pienen ja suuren yrityksen taloushallinnon tarpeisiin. Pyydä meiltä esittely Netvisorista sekä tarjous tarvitsemistasi palveluista!

Tutustu hinnastoon

Netvisorin avulla teet yrityksessäsi parempia päätöksiä oikeaan aikaan

Netvisor yhdistää kaiken taloustiedon ja kirjanpidon sähköisesti yhteen paikkaa ja pääset tarkastelemaan lukuja mistä ja milloin tahansa, tietokoneeltasi tai puhelimitse.

Yrityksen menestyminen tärkein tekijä: kassavirta

Menestyäkseen yritys tarvitsee kassavirtaa. Asiantuntijoidemme ja ohjelmiston avulla näet aina kassavirtasi kehityksen ja tiedät yrityksesi maksuvalmiuden. Netvisor yhdistää tulot ja menot yhteen graafiseen näkymään.

Visuaalinen talousraportointi

Seuraa yrityksen talouden kehitystä ja suuntaa havainnollisten kaavioiden ja taulukoiden pohjalta. Nämä auttavat sinua ymmärtämään enemmän yrityksesi taloutta. Asiantuntijamme auttavat sinua analysoinnissa.

Kassavirran ennustaminen

Varmista maksuvalmius ja positiivinen kassavirta. Kassavirtatyökalulla voit täydentää olemassa olevaa talousdataa myös omilla merkinnöillä.

Helppo ja selkeä budjetointi

Asiantuntijamme voivat laatia yrityksellesi tarkkoja budjetteja selkeän ja helppokäyttöisen budjetointityökalun avulla.

Visma Netvisor

Tilitoimisto Capital

Netvisor sisältää mm. seuraavia ominaisuuksia: 

 • Sähköinen kirjanpito puhelimella tai tietokoneella
 • Helppokäyttöinen laskutusohjelma
 • Asiakas- ja tuoterekisterin hallinta
 • Ostolaskujen automatisointi
 • Ajantasainen ja luotettava palkanlaskenta
 • Kassavirtatyökalu talouden seurantaan
 • Helppolukuinen raportointi ja budjetointi
 • Erilaiset integraatiomahdollisuudet
 • API-rajapinta yli 200 ohjelmiston kanssa
netvisor tilitoimisto yhteiskäyttö

Netvisor taloushallinto-ohjelmisto on helppo ja riskitön ottaa koekäyttöön tilitoimistomme kanssa. Et sitoudu mihinkään eikä sinun tarvitse antaa luottokorttitietoja. Ota yhteyttä ja kysy lisää käyttöönotosta!

Ota yhteyttä

Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa

Palvelu on ollut tehokasta ja olemme saaneet kaiken tarvitsemamme.

Fiksusähkö Oy

Vahva suositus! Joustava ja asiantunteva palvelu. Vastaukset kysymyksiin tulee nopeasti ja tunnet olevasi osaavissa käsissä. 100% luotto näihin kavereihin!

Värinä Oy

Pidän tuottamaanne palvelua täysin poikkeuksellisena: se on henkilökohtaista, innovatiivista, asiantuntevaa, tavoittelee asiakkaan etua, luotettavaa, sydämellistä, rehellistä, ainutlaatuista. Olette oikea käteni, ilman en selviäisi. Ja kaikki tämä hyvään hintaan. Todella, kiitos kaikesta.

Milena Jigulina Oy

Netvisor ohjelmisto

Ota koekäyttöön ilmaiseksi 2 minuutissa

Esittelemme mielellämme Netvisorin ominaisuuksia sekä autamme käyttöönotossa. Ilmainen koekäyttö mahdollistaa järjestelmän testauksen. Pyydä esittely tilitoimistoltamme ja tutustu tarjoamiimme tilitoimistopalveluihin.

PYYDÄ ESITTELY

Ota yhteyttä!

Onko yrityksesi kirjanpito vielä selvittämättä tai oletko tyytymätön nykyiseen tilitoimistoosi? Koetko, että yrityksesi kirjanpito monimutkaista ja kallista? Älä huoli. Olemme täällä auttamassa sinua. Kirjanpito on lakisääteinen tehtävä, joka pitää hoitaa tarkasti ja ajallaan.

  Asiakaspalvelu

  toimisto@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866

  Myynti ja kysymykset

  myynti@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866