Konsulttiyrityksen perustaminen ja kirjanpito

Tilitoimistomme on erikoistunut avustamaan konsulttiyritysten perustamisessa sekä hoitamaan asiantuntija-alojen kirjanpidon ja muut taloushallinnon tehtävät. Konsultiksi ryhtyminen on näin vaivatonta ja voit alusta lähtien keskittyä siihen tärkeimpään: ammattitaitoisen konsultointipalvelun tarjoamiseen ja uusasiakashankintaan.

Ota yhteyttä

Konsultointia yrityksen perustamiseksi

Alasta riippumatta yritystoimintasi laajuus sekä omat tavoitteesi vaikuttavat siihen, mikä yhtiömuoto yrityksellesi valikoituu. Yhden henkilön pienimuotoiseen yritystoimintaan voi riittää toiminimen perustaminen, mutta toiminnan vähänkään muuttuessa kokoaikaiseksi, osakeyhtiön perustaminen voi olla järkevin vaihtoehto.

Asiantuntijamme auttavat sinut alkuun jo silloin, kun olet vasta käynnistelemässä yritystoimintaasi. Osakeyhtiön perustamisessa, yksin tai yhtiökumppanin kanssa, kannatta huomioida mm. osakassopimus, yrityksen omistajat, tulevat YEL-vakuutukset sekä mitkä ovat yrityksen lyhytaikaiset ja pitkäaikaiset tavoitteet. Tutustu osakeyhtiön perustamispalveluihimme tai ota yhteyttä suoraa asiantuntijoihimme!

Ota yhteyttä

Arvojemme mukaisesti 100 % asiakastyytyväisyys on tie tulokselliseen menestykseen

Vahva suositus! Joustava ja asiantunteva palvelu. Vastaukset kysymyksiin tulee nopeasti ja tunnet olevasi osaavissa käsissä. 100% luotto näihin kavereihin!

Värinä Oy

Tilitoimisto Capital on tarjonnut meille asiantuntevan kirjanpidon lisäksi myös arvokasta apua talouden suunnittelussa. Kommunikaatio toimii erinomaisesti, mikä tekee yhteistyöstä sujuvaa. Vahva suositus!

Kobra Entertainment Oy

Asiantuntija- ja konsultointialan kirjanpito ja taloushallinto

Asiantuntijamme toimivat yrityksesi korvaamattomana kumppanina niin sähköisesti kuin paikan päällä Espoon toimistossamme. Sähköinen ajantasainen ja reaaliaikainen kirjanpito säästää ennen kaikkea aikaa ja resursseja keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen.

Laskujen käsittely Netvisor taloushallinto-ohjelmalla mahdollistaa konsulttiyrityksesi laskutuksen automatisoinnin. Laskujen käsittely nopeutuu ja tiliöinti helpottuu, jolloin saat myös reaaliaikaista dataa yrityksesi taloudellisesta tilanteesta.

Ota yhteyttä
Automatisoi laskutuksesi ja kirjanpitosi Netvisorilla

Me uskomme, että yrittäjänä ansaitset parhaat mahdolliset työkalut ja osaajat avuksesi yritystoiminnan pyörittämiseen ja kasvattamiseen. Netvisorin avulla huolehdit talouden rutiineista vaivatta. Laskutat helposti ja nopeasti, hoidat ostolaskut hetkessä ja voit luottaa, että yrityksesi kirjanpito ja talousluvut ovat aina ajan tasalla.

Luotettavaa kirjanpitoa vuosien kokemuksella

Me Tilitoimisto Capitalilla tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja ammattimaista palvelua. Asiakas on aina keskiössä, joka heijastuu myös arvoistamme: tarkoituksenamme on luoda asiakkaillemme menestystä laadukkaan palvelun ja avoimen vuoropuhelun kautta.

Olipa kyse pienen tai suuren osakeyhtiön kirjanpidosta, aloittelevasta toiminimiyrittäjästä tai suuremmasta konsernista, hoidamme tilitoimistokumppaninasi kirjanpidon alusta loppuun tai tietyiltä osa-alueilta, joissa koet tarvitsevasi eniten apua.Uskomme yhdessä onnistumiseen, joka tarkoittaa yrityksellenne ennen kaikkea strategista kirjanpidon kumppanuutta.

Lue lisää arvoistamme

Laajat kirjanpidon palvelut

Asiantuntijamme laskevat yrityksesi henkilökunnan palkat ja tekevät tarvittavat ilmoitukset tulorekisteriin palkanmaksun yhteydessä. Voit olla varma, että palkat maksetaan aina oikein ja ajallaan, jolloin voit keskittyä henkilöstön hyvinvoinnin ja työtehtävien kehittämiseen. Tutustu tarkemmin palkanlaskennan palveluihin.

Reskontraan luetteloidaan yrityksen tärkeimmät tapahtumat, kuten myynnit ja ostot. Pidämme myynti- ja ostoreskontrasi ajan tasalla ja viemme ne kirjanpidon tileille. Tutustu tarkemmin taloushallinnon palveluihin.

Tilinpäätös on tarkka raportti tilikauden aikana syntyneestä tuloksesta sekä yrityksesi varallisuudesta ja veloista tilinpäätöspäivänä. Hoidamme yritykse…itle=”Kuittien hallinta”]

Yhtäkään kuittia tai laskua ei tarvitse käsitellä manuaalisesti. Automatisoimme kirjanpitosi mahdollisimman pitkälle säästäen yrityksesi kuluja ja käsittelemme ketterästi kuittisi mobiilisovellusten avulla.

Liiketoimintaan liittyy usein lakisääteisiä ilmoitusvelvollisuuksia. Kartoitamme kanssasi tarvittavat ilmoitukset ja hoidamme ne eteenpäin ajallaan vaadittaville viranomaisille.

Yhtäkään kuittia tai laskua ei tarvitse käsitellä manuaalisesti. Automatisoimme kirjanpitosi mahdollisimman pitkälle säästäen yrityksesi kuluja ja käsittelemme ketterästi kuittisi mobiilisovellusten avulla.

Netvisorin laskutusohjelman ominaisuudet sopivat niin isoille kuin pienille yrityksille. Hinnat sisältävät laskutuksen automaatio-ominaisuudet, kirjanpidon automaation ja verkkolaskutuksen. Tutustu tarkemmin laskutusohjelmaan.

Liiketoimintasi kasvaessa pystymme tarjoamaan yrityksellesi myös kattavaa verosuunnittelua sekä tarvittaessa edistyneempiä taloushallinnon Business Control tai CFO-palveluja. Tutustu tarkemmin asiantuntijapalveluihimme.

Ota yhteyttä!

Onko yrityksesi kirjanpito vielä selvittämättä tai oletko tyytymätön nykyiseen tilitoimistoosi? Koetko, että yrityksesi kirjanpito monimutkaista ja kallista? Älä huoli. Olemme täällä auttamassa sinua. Kirjanpito on lakisääteinen tehtävä, joka pitää hoitaa tarkasti ja ajallaan.

  Asiakaspalvelu

  toimisto@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866

  Myynti ja kysymykset

  myynti@tilitoimistocapital.fi
  +358 45  154 4866