Etsimme nyt tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää

Töitä tarjolla sopivalle henkilölle Espoossa!

Etsimme motivoitunutta ja tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää Tilitoimisto Capitalin joukkoon! Työssäsi pääset vaikuttamaan suoraan asiakkaidemme menestykseen ja työskentelemään asiantuntevien kollegojen kanssa. Sinun on mahdollista työskennellä paikan päällä toimistollamme ja osittain myös etänä. Työtehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässäsi palvelet asiakkaita laaja-alaisesti ja vastaat itsenäisesti oman asiakassalkun kirjanpidoista, palkanlaskennasta ja maksatuksesta sekä veroilmoituksista ja tilinpäätöksistä. Käytät työssäsi Visma Netvisor -ohjelmistoa ja sen osaaminen on edellytyksenä työssä menestymiselle.

Toivomme sinulta:

  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta kirjanpidosta ja itsenäistä tilinpäätöstaitoa
  • KLT- tai PHT-tutkinto katsotaan eduksi
  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Erinomaisia asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä luotettavuutta
  • Ajantasaisia IT-taitoja
  • Nopeaa oppimiskykyä, huolellisuutta, tarkkuutta ja hyvää paineensietokykyä
  • Oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta – suoritat tehtäväsi tunnollisesti alusta loppuun ja osaat priorisoida sekä johtaa omaa työtäsi.

Tarjoamme sinulle vakaan työpaikan, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa osana mukavaa työyhteisöä. Pääset osaksi jatkuvasti kasvavaa ja kehittyvää yritystä. Sinulla on mahdollisuus edetä työtehtävissäsi ja saada vastuuta. Saat käyttöösi hyvät työsuhde-edut kuten lounas- ja liikuntaedun, työterveyshuoltopalvelut sekä pääset osaksi yhtiön bonusjärjestelmää.

Kuukausipalkkauksesi määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan sijoittuen alussa 3000-3500€ välille. Kokemuksesi kasvaessa sinun on mahdollisuus vaikuttaa myös palkkaukseesi. Esitäthän meille oman palkkatoiveesi. Tehtävän aloituksesta on mahdollista sopia ja mielellämme toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme mahdollisimman pian!

Jätäthän hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian, viimeistään 31.7.2023 mennessä osoitteeseen info@tilitoimistocapital.fi. Aloitamme hakemusten läpikäymisen ja mahdolliset haastattelut jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joakim Behl, 045 1544 866, Joakim.behl@tilitoimistocapital.fi